Aug 26, 2012

In the Mood for Grey


Hey my Dears,

The funny weather starts and I was not sure if to leave the house with or without tights. I left with and it was sunny and then overcast and that kept going on all day. I spent a great afternoon with a friend around Shoreditch and I was practicing my photography with her. Obviously, I will show you some pictures in upcoming posts.

I bought this Diesel dress very long time ago and I only worn them now for the first time. They are so simple so its a simple investment piece. 

Have a fabulous day.

Zacina promenlive pocasi a nikdy si nejsem jista, zda si mam dat ci nedat puncochy. Nakonec jsem si je vzala a byla jsem rada, protoze vzdy vyjde na chvili slunicko a pak je hned zatazeno a tak to tady chodi velmi casto. Stravila jsem odpoledne s kamaradkou v Shoreditch, kde jsem driv bydlela a taky jsem na ni trenovala foceni. Jak me znate, urcite fotky brzo vydam, to se nebojte. 

Tyhle sede saty uz mam opravdu dlouho, urcite tak dva roky a teprve dneska jsem si je oblekla poprve. Jeste, ze jsou tak jednoduche a nadcasove, ze nepodlehaji trendum. 

Mejte se krasne.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Diesel dress, River Island Blazer, Oasis boots, Francesco Biasia bag, Asos belt, Topshop ring, Rayban sunglasses 

5 comments:

  1. Šaty jsou krásné a líbí se mi, jak jsi to rozsvítila zelenou. :)

    ReplyDelete
  2. Skvělý outfit, Evo.
    Ta šedá s mentolovou vypadá skvěle! :)

    ReplyDelete
  3. super kombinace s tou zelenou! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Evi, vypadas skvele! jsi zase doslova v modelkovske forme ;-)

    libi se mi obleceni a i filtr na fotkach

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arthero, mooc dekuju a potesila si me, ale tady mi docela prijde, ze pusobim dost masite na modelku :) samozrejme radost z takoveho krasneho komentare mi to nekazi :) Hezky den x

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...