Jul 6, 2012

Berlin wall



Hey everybody,

I was such a tourist in Berlin, museums, Berlin Wall of course and taking pictures of everything. I spent a good while in the Charlie Checkpoint museum reading all the stories about the people that managed or did not managed to get on the other side of the wall.
I must admit I am not used to hot weather anymore. There is no summer in London this year and was so glad I packed shorts and light tops for my trip to Berlin. This top is Helmut Lang and I put it inside the shorts but it looks amazing with jeans and have it loose. It was perfect and light. I love functional pieces like that as you can wear it during the day but for a night out as well.

Pri posledni nasteve Berlina jsem byla opravdu jako typicka turistka, fotila jsem jako silena a samozrejme jsem nemohla vynechat  Berlinskou zed. Priznavam se, ze v museu Checkpoint Charlie jsem stravila pekne dlouho a kroutila hlavou nad pribehy lidi, kterim se podarilo ci nepodarilo zed prekonat.  
Skoda ze uz nejsem zvykla na horke a slunecne dny, trosku mi to chozeni po pamatkach dalo zabrat.  V Londyne letos neni zadne leto a tak jsem byla rada, ze jsem poradne zkontrolovala pocasi a sbalila si lehke veci. Tenhle Helmut Lang top splnil vse na jednicku. Na prochazky mestem v takovem paraku je jako delany a navic je multifunkcni, da se nosit zastrceny a i volne a oboji vypada dobre. Je to idealni top na den i na vecer. Myslim, ze neni co vic si prat :)

Mate taky takove kousky, ze se daji vyuzit podobnym zpusobem?

Mejte se krasne.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Helmut Lang top, Rayban sunglasses, Francesco Biasia bag, River Island shorts, Sam Edelman sandals

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...