Mar 4, 2012

Party while wearing Alberta Ferretti

Photo by Tadhg

My dear fashionistas,

I asked at least ten people last week what to wear for an engagement party I was attending. Some people were not sure, some people said heels and dress and some people said even jeans. Well, I went for the safe option and finally got to wear this beautiful silk Alberta Ferretti dress. I teamed them with my leopard print Pucci boots and gold accessories. 
The party was in Soho House which is one of the London's private members club but before we went for lovely meal with my boyfriend. Well, I cannot complain about Saturday night at all. 

How was your Saturday night? And also what would you pick to wear for a party like that?

Minuly tyden jsem se ptala minimalne deseti lidi, co se nosi na zasnubni party. Nekdo rikal, ze urcite podpatky a saty, nekdo ze nevi a nekdo, ze klidne dziny. Tahle nejistota me donutila si vzit klasiku v podobe cernych satu a ja si konecne na sebe mohla dat tyhle saty Alberta Ferretti, ktere uz mam pekne dlouho. Doplnila  je leopardima botkama Pucci a zlate doplnky nesmely chybet v zadnem pripade. 
Vecirek se konal v Soho Housu, coz je jeden z privatnich clenskych klubu v Londyne. Uz jsem jednou psala o sesterskem klubu Shoreditch house. A kdyz se chystate pit, tak je treba poradna vecere a tak jsem vyzkousela s pritelem jednu novou Italskou restauraci tady v Shoreditch, kde bydlim. No opravdu si na Sobotni vecer nemuzu stezovat.

A co jste podnikali vy? Docela me zajima, co by jste si  na takovou zasnubni party oblekly?

Preji krasny den.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Alberta Ferretti dress, Emilio Pucci boots, Vivienne Westwood bag, Oasis coat

6 comments:

  1. Vypadá to moc dobře.Věřím že si v nich udělala velkou parádu :-)

    www.czechblondyn.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Vypadáš jako z módního časopisu! :) Šaty jsou krásné a moc ti sluší. Já bych si na zánubní večeři oblékla určitě nějaké šatyˇ(černé, barvené - řeším to v tu dobu, kdy to potřebuji), určitě podpatky a psaníčko.
    Jinak v minulém postu ti to moc slušelo a díky za tip na květovaný top! ;)

    ReplyDelete
  3. Ahh ty boty, vypadáš skvěle!!

    ReplyDelete
  4. to musel byt super vecer!:)a ty saty jsou nadherny!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...