Dec 26, 2011

Shop shop shop





Dear bloggers,

Most of the sales started today. Apart of the usual online retailers like Zara,Topshop, Miss Selfridge, River Island, Mango - that do send parcels to Czech Republic, I would highly recommend to visit Netaporter.

You can grab a bargain of a great quality. If I needed another bag or boots, I may go as well for this DKNY in black 150 pounds, Marc by Marc Jacobs velvet clutch for the same value and Michael Kors vellies for 66.

Well, hurry up to shop.


Vetsina vyprodeji jiz zacala. Mimo klasicky zname online obchody jako Zara, Mango, Topshop, Miss Selfridge, River Island, Oasis - jez zasilaji baliky i do CR, bych urcite doporucila navstevu portalu Netaporter.

Muzete si temer za pakatel koupit treba kvalitni tasku, kdybych jiz uz tolik nemela, tak bych nevahala nad touhle cernou DKNY za pouhych 150 liber, touhle sametovou tastickou Marc by Marc Jacobs a urcite i Michael Kors holiny za 66 by byly vyhodnym kupem.


Takze nevahejte a s chuti do toho. Ja jsem si objednala par veci z Oasis, TkMaxx, Asos a Manga. Nejak zavratne nic nepotrebuji, ale slevy jsou slevy.


Love Glamazon xoxo

3 comments:

  1. Taky teď budu nejvíc nakupovat. Ale asi v kamennym obchodě, protože nedávno se mi stala nepřijemná věc s obchodem na internetu. Ta kabelka DKNY je super:)

    ReplyDelete
  2. dkny je fakt skvela!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. jo, udelej darkovy post, i kdyz muj blog rodice nectou a pritel taky rika, ze nemam moc prezentovat osobni veci, protoze lidi proste zavidi, coz je bohuzel pravda, ale sama se rada podivam, co dostali ostatni, tak jsem to pro jednou taky vyfotila:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...