Dec 8, 2011

New In...Miu Miu boots






Dear bloggers,

I cannot sleep..Insomnia. Well, too much thinking what to wear. Anyway, for those who expected sparkly Miu Miu heels a bit of disappointment but I actually got these super high heel boots. I do not care I am so tall wearing them. Being almost 6 ft does not stop me to wear high shoes.

I am so excited to go to cinema this evening with bunch of girls. We are going to watch New Year's Eve and of course have a drink before that. Festive season rocks.

Have a wonderful Friday.

Love Glamazon xoxo

Nemuzu spat (a tak bloguju)...alespon k necemu se ta nespavost hodi. Asi v noci moc premyslim o satech :DDD Mimochodem, pro ty co tipovali, ze jsem si poridtila flitrove Miu Miu asi trochu zklamani, ale koupila jsem si tyhle giga vysoke kozacky, ve kterych mam pomalu tri metry. No moje vyska 180 cm me nezastavi pred nosenim vysokych podpatku.

A mozna si je dam dneska vecer do kina. Jsem nazhavena na New Year's Eve film. Parta kamaradek, romanticky film a par drinku .... proto mam tohle obdobi tak rada.


Preji krasny Patek.


Love Glamazon xoxo

5 comments:

  1. Líbí...a je fajn mít něco jinýho, než všichni ostatní třpytiví! ;)
    New Year´s Eve se nemůžu dočkat až bude i u nás v kinech...tak si užij krásný pátek (na vysoké noze)! :)

    ReplyDelete
  2. Zrovna jsem na ty boty koukala u Chiary, jsou prostě skvělý!!! Takže velké LIKE!!! :)
    A na film se taky strašně těším, užívejte :)

    ReplyDelete
  3. Úžasný!! :) Neskutečně ti tu vejšku závidim, ikdyž to má někdy nevýhody.. Ale všichni si tě musí určitě hned všimnout. Měla jsem kamarádku a ta má asi teď 187 a nosí denně nejmíň 5 cm podpatky :))

    ReplyDelete
  4. jo super, kašli na flitry...btw. flitrový botky můžeš za chvilku udělat i z nějakejch starších, pokud bez nich nemůžeš bejt=)

    pragueneedsmorestyle

    ReplyDelete
  5. In cold winter, most people are considered warm, and easy action. ugg kensingtonvery famous professional keep warming around the world.


    In cold winter, most people are considered warm, and easy action. sequin uggsvery famous professional keep warming around the world.


    In cold winter, most people are considered warm, and easy action. sparkly uggsvery famous professional keep warming around the world.



    In cold winter, most people are considered warm, and easy action. discount sparkle uggsvery famous professional keep warming around the world.



    In cold winter, most people are considered warm, and easy action. ugg sparklesvery famous professional keep warming around the world.



    Cold winter boots is the best choice sequin uggs very famous professional keep warming around the world.


    Cold winter boots is the best choice sequin uggs very famous professional keep warming around the world.


    2011-2012 most popular discount sparkle uggs boots online sale sparkle uggs very famous professional keep warming around the world.



    The Tiffany necklace and pendan Pendant in sterling silver unique designs tiffany and co

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...