Nov 30, 2011

New in...Necklace (yes another one)




Dear bloggers,

I manage to find almost similar necklace that I loved on the pic in one of my previous post. Well, the truth is...if you really want something it can come to your life:) Law of attraction ;)
I start to think about Christmas party I am attending tomorrow, dress code is Black tie. The issue is that I have to do all preparation straight after work without being able to go home. Well, so have to it the best way I can.

Have a fab day.

Podarilo se mi objevit temer stejny nahrdelnik jako v mem predchozim postu na inspiracnim obrazku. Uz jen chybi ta zlata cast, ale to nebude problem. No ne nadarmo se rika, ze kdyz clovek neco moc chce, muze to mit. Zakon pritazlivosti :) Zacinam premyslet o pripravach na zitrejsi Vanocni vecirek, dress code je Black tie.
Problem je v tom, ze mam malo na pripravu a musim se nachystat po skonceni pracovni doby na damskych zachodech a mackat se tam s dalsima holkama pred zrcadlem....no to bude jeste zajimave. Ale neda se nic delat, takze se i tak budu muset snazit udelat to co nejlepe.


Preji krasny den.


Love Glamazon xoxo

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...