May 19, 2011

Touch of luxury ready for Friday





Michael Kors bag, Christian Louboutin shoes, Accessorize ring and necklace, No 7 nail varnish Coral Kiss

Dear bloggers,

I am just preparing my simple and elegant outfit for Friday work event. What can work with simple black and asymetric dress?
Well how about nude tones and silver accessories? Can there be anything more compelling than Christian Louboutin shoes, nice small bag and bright nail varnish? Well, maybe...but I will stick to my choice :DD

Love Glamazon xoxo

Akorát si připravuji outfit na páteční pracovní akci. Co bz se tak nejlépe hodilo k černým jednoduchým asymetrickým šatům?
Hm, co tak přírodní tóny a stříbrné doplňky? Může být něco podmanivějšího než boty Christian Louboutin, malá kabelka a výrazný lak na nehty? No snad ano...ale já zůstanu u tohoto výběru.

Hezký večer.

Love Glamazon xoxo

DO NOT FORGET TO BE PART OF GIVEAWAY

8 comments:

  1. ja bych urcite vypichla ty louboutinky a nechala zbytek cernej vcetne kabelky, s cervenym lakem na nehty jako je podrazka, ale to je mozna proto, ze jeste zadne nevlastnim a chtela bych si je takhle uzit.. :)) takze na me nedej a hlavne si uzij tu akci! :)

    ReplyDelete
  2. Úžasná kabelka! Mám ji taky, ale v hnědé :) A boty nemají chybu samozřejmě!

    ReplyDelete
  3. Andrejko, kabelka je roztomila...Marti...to je mi jasny, ze ty si jednoducha a krasna diva, zena vamp v cerne s rudym lakem:)

    ReplyDelete
  4. haha, no jasne.. :))) ani jsem se neptala, jak jsou pohodlny, netlaci? tyhle ani namaji moc vysokej podpatek, ale zkousela jsi i ty vyssi? jestli opravdu sedi, co se rika, ze jsou opravdu pohodlny.. ?

    ReplyDelete
  5. ja strasne potrebuju tvoje lodicky!!!jsou uzasny
    a dekuji za koment;)

    ReplyDelete
  6. dobrá volba, botky CHL jsou opravdu krásné, já bych je zkušeně okopala .-))) jako vždy..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...